Jim Putman

Jim Putman

Jim Putman este fondatorul și păstorul senior al lucrării Real Life din Post Falls, Idaho. Real Life a început cu un grup mic, în anul 1998, și a crescut, ajungând să aibă peste opt mii de membri. Pasiunea lui Jim este ucenicia realizată prin intermediul grupurilor mici. 


Dr. Bobby Harrington este fondatorul și păstorul principal al Bisericii Harpeth Community, Nashville. Alături de Jim Putman, Bobby este unul dintre fondatorii noii Rețele de Ucenicie Relațională. Bobby a slujit ca director de cercetare, dezvoltare și conducere misională pentru Stadia, o organizație națională de plantare de biserici. 


Dr. Robert E. Coleman este o legendă în comunitatea evanghelică. La vârsta de optzeci și patru de ani, continuă să slujească la diferite seminarii ca profesor, inclusiv ca profesor emerit de ucenicie și evanghelizare la Gordon-Conwell Theological Seminary. Dr. Coleman este un prolific autor, care a scris sute de articole și douăzeci și două de cărți, inclusiv Planul de evanghelizare al Învățătorului, care s-a vândut în multe milioane de exemplare, fiind cea mai cunoscută carte a lui. Între anii 1989-2001, a condus Institutul de Evanghelizare de la Centrul Billy Graham din cadrul Colegiului Wheaton și a slujit ca decan al Școlilor Internaționale de Evanghelizare Billy Graham.

Turnura spre ucenicie

Turnura spre ucenicie

Turnura spre ucenicie prezintă în mod strălucit cele cinci schimbări care trebuie să aibă loc în fie..

35,00 lei Fără TVA: 33,33 lei

35,00 lei Fără TVA: 33,33 lei

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)