Mark Mittelberg

Mark Mittelberg

Mark Mittelberg este autorul mai multor bestselleruri, un vorbitor căutat şi un strateg de frunte în domeniul evanghelizării şi al acţiunilor axate pe apologetică, menite să vină în întâmpinarea celor ce caută adevărul. Este autorul principal al cursului de pregătire intitulat Devenind un creştin contagios, prin care mai mult de un milion de oameni de pe întregul glob au învăţat cum să-şi comunice altora credinţa într-un mod eficient şi natural.

Cea mai recentă lucrare a lui Mark, The Unexpected Adventure (scrisă împreună cu Lee Strobel), este o carte devoţională concepută pentru şase săptămâni, care are rolul de a inspira creştinii şi adunările să se molipsească de entuziasmul împărtăşirii veştii bune despre Cristos. Cartea sa precedentă, Choosing Your Faith… In a World of Spiritual Options, întăreşte credinţa credincioşilor şi constituie un material potrivit pe care îl putem da prietenilor noştri care încă nu ştiu ce să creadă. Mark a conceput, de asemenea, un studiu în format DVD (Faith Path: Helping Friends Find Their Way to Christ), bazat pe cartea amintită, şi a scris articolele pentru Choosing Your Faith New Testament. Printre celelalte cărţi ale lui se numără Becoming a Contagious Church, care prezintă un plan inovator pentru mobilizarea bisericilor în vederea evanghelizării, şi clasicul bestseller Devenind un creştin contagios, scris împreună cu Bill Hybels. Mark se numără printre editorii lucrării: The Journey:

A Bible for the Spiritually Curious. Şi-a adus contribuţia, de asemenea, şi la scrierea lucrărilor Making a Case for the Christian Faith (ai cărei editori sunt Norman Geisler şi Chad Meister) şi God Is Great, God Is Good: Why Believing in God Is Reasonable and Responsible (editată de William Lane Craig şi de Chad Meister), care a câştigat premiul Christianity Today în 2010, pentru cea mai bună carte scrisă în domeniul apologeticii.

Mark a fost timp de mulţi ani directorul departamentului de evanghelizare al Bisericii Willow Creek şi scrie frecvent articole în revista Outreach. A fost, de asemenea, consultant editorial al emisiunii televizate realizate de Lee Strobel, Faith under Fire, la care a fost invitat periodic. A fost partener în lucrare cu Lee Strobel pentru mai bine de douăzeci de ani. 

După ce şi-a luat licenţa în domeniul afacerilor, Mark şi-a obţinut diploma de masterat în filozofia religiei, la Trinity Evangelical Divinity School, în Deerfield, Illinois. Pentru recunoaşterea realizărilor lui în domeniul evanghelizării şi al apologeticii, a primit diploma de doctor din partea Southern Evangelical Seminary, din Charlotte, North Carolina. Mark şi soţia lui, Heidi, au doi copii ajunşi la vârsta adolescenţei şi locuiesc lângă Denver, în statul Colorado.

Întrebări de care se tem creştinii

Întrebări de care se tem creştinii

Întrebări spirituale. Când primesc răspuns, acestea pot descoperi cuiva adevărul şi lumina, aju..

30,00 lei Fără TVA: 28,57 lei

30,00 lei Fără TVA: 28,57 lei

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)