Steve Gallagher

Steve Gallagher

Steve Gallagher este un consilier acreditat de Asociația Internațională a Consilierilor Creștini. El a absolvit Facultatea de Arte la Sacramento City College și apoi a dobândit titlul de Master în slujirea pastorală la Master’s International School of Divinity.

De-a lungul anilor, Steve a fost invitat la multe emisiuni radio și TV, printre care The Oprah Winfrey Show, 48 Hours with Dan Rather, The 700 Club și Focus on the Family.

Steve a scris 14 cărți, printre care bestsellerul La altarul idolatriei sexuale, Intoxicat de Babilon, Fermi în fața Marii Apostazii, iar ultima dintre ele intitulată Durata vieții noastre în lumina veșniciei.

De mulți ani Steve și Kathy slujesc între persoanele înrobite de păcatele sexuale și au fost martori la modul în care Dumnezeu a schimbat multe vieți în mod minunat. „Dumnezeu m-a chemat să slujesc bărbaților care se confruntă cu păcatele sexuale, spune Steve, dar povara din inima mea este să chem Biserica să se întoarcă la trăirea în sfințenie.” În 2008, Steve și Kathy s-au retras din conducerea organizației Pure Life Ministries și și-au dedicat restul vieții acestei noi chemări.

Irezistibil în ochii lui Dumnezeu

Irezistibil în ochii lui Dumnezeu

Fie că îi recunoaștem prezența respingătoare, fie că nu, mândria stă la pândă în inima fiecărui om...

20,00 lei Fără TVA: 19,05 lei

20,00 lei Fără TVA: 19,05 lei

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)