Moştenitorii

Moştenitorii

Moştenitorii

scrisă de Cameron Wilson

  • Cod produs:SP069
  • Disponibilitate:Stoc epuizat
  • 25,00 lei

  • Fără TVA:23,81 lei

Lucrarea misionară este de o măreție nespusă, cuprinzând istoria aproape incredibilă a unui mic grup de oameni lipsiți de importanță, care făceau parte dintr-un popor mărunt și înrobit, aflat într-un ținut neînsemnat de pe țărmul Mediteranei. Fără a avea în spate o forță militară sau prestigiu, bani sau organizații elaborate, grupul de ucenici a crescut, până când a ajuns să cuprindă a treia parte a populației lumii. Dar mai minunat decât atât este faptul că acest mic grup era alcătuit din urmașii cuiva care a fost disprețuit, respins și condamnat. Însă El le încredințase o MISIUNE: aceea de a merge și de predica mesajul Lui în lumea întreagă. Singura resursă pe care le-a lăsat-o El a fost inspirația vieții și învățăturilor Sale, precum și promisiunea puterii și prezenței Lui.

Istoria modului în care această însărcinare (Matei 28:18-20, Marcu 16:15, Luca 24:47-49, Ioan 20:21-22, Fapte 1:8) a fost dusă la îndeplinire cuprinde explorarea de teritorii necunoscute și ostile, precum și însușirea a mii de limbi și dialecte ciudate; include convertirea multor popoare primitive și sălbatice, înființarea a mii de școli în toate colțurile lumii, pentru educarea minții și a inimii, dar și clădirea de spitale destinate lucrării de tămăduire a trupului și a sufletului. Îndeplinirea Marii trimiteri a avut totodată ca urmare dezvoltarea exploatării resurselor naturale și înființarea de întreprinderi pentru bunăstarea pământească a omenirii. Istoria lucrării misionare este una a confruntării cu sclavia, superstiția, idolatria, beția și toate metehnele întâlnite în viața indivizilor și a societății, încleștare din care misiunea a ieșit biruitoare. Istoria ei este una a convertirii uimitoare a milioane de oameni care au trecut de la o viaţă de sălbăticie la una de sfințenie. Ea este martora transformării unor întregi comunități și popoare care au încetat să mai fie o amenințare pentru omenire, transformându-se într-o reală binecuvântare. Lucrarea misionară este de o măreție nespusă, cuprinzând istoria aproape incredibilă a unui mic grup de oameni lipsiți de importanță, care făceau parte dintr-un popor mărunt și înrobit, aflat într-un ținut neînsemnat de pe țărmul Mediteranei. Fără a avea în spate o forță militară sau prestigiu, bani sau organizații elaborate, grupul de ucenici a crescut, până când a ajuns să cuprindă a treia parte a populației lumii. Dar mai minunat decât atât este faptul că acest mic grup era alcătuit din urmașii cuiva care a fost disprețuit, respins și condamnat. Însă El le încredințase o MISIUNE: aceea de a merge și de predica mesajul Lui în lumea întreagă. Singura resursă pe care le-a lăsat-o El a fost inspirația vieții și învățăturilor Sale, precum și promisiunea puterii și prezenței Lui.

Istoria modului în care această însărcinare (Matei 28:18-20, Marcu 16:15, Luca 24:47-49, Ioan 20:21-22, Fapte 1:8) a fost dusă la îndeplinire cuprinde explorarea de teritorii necunoscute și ostile, precum și însușirea a mii de limbi și dialecte ciudate; include convertirea multor popoare primitive și sălbatice, înființarea a mii de școli în toate colțurile lumii, pentru educarea minții și a inimii, dar și clădirea de spitale destinate lucrării de tămăduire a trupului și a sufletului. Îndeplinirea Marii trimiteri a avut totodată ca urmare dezvoltarea exploatării resurselor naturale și înființarea de întreprinderi pentru bunăstarea pământească a omenirii. Istoria lucrării misionare este una a confruntării cu sclavia, superstiția, idolatria, beția și toate metehnele întâlnite în viața indivizilor și a societății, încleștare din care misiunea a ieșit biruitoare. Istoria ei este una a convertirii uimitoare a milioane de oameni care au trecut de la o viaţă de sălbăticie la una de sfințenie. Ea este martora transformării unor întregi comunități și popoare care au încetat să mai fie o amenințare pentru omenire, transformându-se într-o reală binecuvântare. 

Informatii
Scriitor Cameron Wilson

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun