Despre noi

Editura Succeed Publishing a fost infiintata in anul 2000, la initiativa unui canadian care s-a implicat in lucrarea creștină din Romania, Ben Kubassek. Primele carti pe care le-a publicat SUCCEED PUBLISHING au fost de fapt chiar cartile scrise de Ben Kubassek: Succes fara prabusire și Cinci cuvinte care iti pot energiza viata.

In 2004 Editura si-a mutat sediul la Medgidia si a fost preluata integral de Vasilica Croitor, pastorul Bisericii Betleem din Medgidia. Prima aparitie sub sigla SUCCEED PUBLISHING a fost in anul 2006, o carte care tradusa de Vasilica Croitor, devenita in scurt timp best-seller (aflata acum la a treia editie) – Surprins de puterea Duhului, de Jack Deere.

Anul in care activitatea editurii a capatat un avant a fost paradoxal anul crizei, 2009. In 2009 SUCCEED PUBLISHING a lansat 9 titluri noi, practic dublandu-si portofoliul de carti. De atunci și până în prezent activitatea s-a intesificat de la an la an, în anul 2017 portofoliul cărților publicate de Succeed Publishing cuprinzând peste 120 de titluri


VASILICĂ și MIHAELA CROITOR

Originar din Suceava, pastorul Vasilică Croitor s-a mutat în Medgidia în anul 1997, după absolvirea Institutului Teologic Penticostal din București, cu o teză de licență intitulată „O prezentare a islamului din perspectivă creștină”. În anul 1996 a participat la o instruire intensivã la Londra, la un curs organizat de International Institute for the Study of Islam and Christianity. Din 1997 pastoreste Biserica Penticostala Betleem din Medgidia.

Împreună cu un grup de păstori din România face parte dintre fondatorii Agenției Penticostale de Misiune Externă. A călătorit în diverse țări din Asia, Africa și America în scopul promovării lucrării din România sau a misiunii externe. Între 20014 și 2018 Vasilică a fost președintele Comunității Regionale Penticostale Constanța și membru în Consiliul Bisericesc al Cultului Penticostal.